Vakantiehuis Catalonië (Barcelona)

Catalaanse vakantiehuisvergunning: HUTCC-000270

2014-05-10 17.59.27_peq      2014-05-10 17.54.48_1grado_peq      druiven

Prachtige grote vakantie villa bij Vilafranca Del Penedés op zeer ruim terrein met prive zwembad en WiFi.

Geniet van een onvergetelijke vakantie in Spanje en boek een luxe villa op één uur afstand van Barcelona en Tarragona. Reserveer dit mooie vakantiehuis bij Vilafranca Del Penedés. Contacteer de verhuurder van dit vakantiehuis in La Llacuna en vraag naar meer informatie.

Idylisch gelegen vakantiehuis met prive zwembad, in de heuvels achter Vilafranca en op loopafstand van een middeleeuws dorp met kleine winkels en een aantal goede restaurants.

Dit natuurstenen vakantiehuis aan de rand van het beschermd natuurgebied van La Llacuna daterend uit 1890 is enige jaren geleden volledig verbouwd en gerestaureerd tot een comfortabel vakantiehuis met alle moderne voorzieningen, inclusief privé zwembad.

De begane grond bestaat uit een gezellige keuken met toegang tot de binnenplaats met de bbq, een eethoek met een prachtig uitzicht over de heuvels, een aparte woonkamer met TV en een volledig uitgeruste badkamer met bubbelbad.

De eerste verdieping bestaat uit 2 slaapkamers met een ruime overloop. Op de tweede verdieping is nog een slaapkamer met twee bedden aanwezig voor een totale capaciteit van zes overnachtingsplaatsen.

Het terras met eettafel en ligstoelen ligt de hele dag in de zon en het fantastich uitzicht zal zeker nooit vervelen.

De natuur is overweldigend aanwezig in dit gebied met zijn heuvels, bossen en waterbronnen en u zult verrast zijn bij wandeltrips in dit gebied.

Beroemde toeristische attracties in Barcelona of Taragona, allebei op 60 minuten afstand, attractiepark Port Aventura, de gouden stranden van Sitges en Vilanova op 35 minuten, middeleeuwse kastelen, kloosters en rondleidingen door wijngaarden zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden die dit huis u kan bieden.

Als uw ideale vakantie bestaat uit een combinatie van volledige ontspanning, rust, privacy, natuur, met mogelijkheden voor stedenstrips, dagtochten, sportactiviteiten dan wel wijnproeverijen dan is dit huis dé perfecte vakantie bestemming!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s